Laatst zei mijn vader: - Tessa Veldt | Trainer en Coach voor mens en paard

Trainer en coach voor mens en paard.

Laatst zei mijn vader:

Laatst zei mijn vader: “weet je nog Tessa, dat we voorheen vaak met de paarden naar de kliniek gingen? Dat gebeurt nu gelukkig bijna niet meer.”Een aantal jaren geleden hadden onze paarden regelmatig blessures. Deze blessures waren het gevolg van een gebrek aan kennis. Onze focus ligt nu bij het preventief gezond houden van de paarden, zowel fysiek als mentaal. Kennis, vaardigheid en veerkracht zijn de sleutelwoorden voor het bereiken hiervan.

- “In frame of body = in frame of mind” - Chris Irwin

Door mijn eigen ervaring en de ervaringen van vele klanten die ik heb gezien, heb ik besloten om ‘nieuwe’ paardeneigenaren te gaan helpen bij het maken van een goede start in de samenwerking met hun paard. Download mijn gratis E-book met tips voor een ontspannen start. Bekijk mijn website voor het aanbod.