Awareness Day | Door bewustwording dichter bij je paard staan

Trainer en coach voor mens en paard.

Deze mensen zijn jou voor gegaan:

De Awarness Day was heel leuk en leerzaam. De dag was goed geregeld dus dank jullie wel. Ik was al eerder geweest met mijn paard en was al aan het oefenen maar het was fijn om de technieken nog een keer te beleven. Mijn doel was een betere band met mijn paard en dat gaat op dit moment heel goed. Het heeft me zo geholpen en mijn paard ook. Hij is een stuk rustiger en fijner in de omgang. Ik ben er zo blij mee!

Wat een super leuke en leerzame dag vol bewustwording, heb ik bij jullie gehad. De handvatten welke ik van jullie heb mogen leren, helpen mij tot zover ontzettend tijdens de samenwerking met mijn paard. Waar ik bijvoorbeeld voorheen continue de straat over getrokken werd, om maar een hapje van het gras te kunnen eten, kan ik nu een fijne, ontspannen wandeling maken, waarin ik constant in het contact blijf met mijn paard en ik dus ook niet meer mee gesleurd word. Maar ook het longeren heeft een heel ander doel gekregen, in positieve zin. Een echt eye-opener voor een paarden liefhebber.

Wat een eye opener!!! Vandaag toegepast. Wat een enorme vooruitgang. Wat een rust geeft het voor paard en mijzelf. Dank jullie wel voor dit inzicht.

Tessa Veldt Revieuw Tessa Veldt Revieuw Tessa Veldt Revieuw
Awareness Day
Kennis over lichaamstaal van paarden én mensen
Inzicht in de patronen die ervoor zorgen dat jij en je paard nu nog niet ontspannen kunnen samenwerken
Leer hoe je je paard kunt helpen ontspannen
Voel en ervaar wat je paard voelt
Maak jouw persoonlijke situatie met je paard bespreekbaar en ontvang waardevolle tips speciaal voor jullie twee
AANMELDEN

Basis & omgang - 6 april 2024
Grondwerk- 20 april 2024
Rijden - 4 mei 2024

totaal investering € 135,-

Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding.