Training - Tessa Veldt

Training 

Ga je de samenwerking met je paard verbeteren en op weg naar meer verbinding?  

 

Begeleiding

Wil je één op één begeleiding? Dat kan! We starten met een 1,5 uur durende introductie. Tijdens de introductie bekijken we waar je staat en waar je naartoe wilt.

Nadat de introductie heeft plaatsgevonden werk ik in een verslag uit: waar je nu staat, waar je naar toe wilt/ wat je doel is, welke ontwikkelingen er nodig zijn om dit te bereiken en de oefeningen waar je mee aan de slag kunt.

Vervolgens kan je besluiten of je het bij de introductie wilt laten of dat je verder wilt leren. Wil je verder leren, dan maken we daar samen een plan voor.

De lessen kunnen plaatsvinden op onze locatie in Bakkum- Noord. We beschikken over een rijhal waar we jou het hele jaar door kunnen ontvangen. Als het niet mogelijk is naar onze locatie te komen dan kan ik (binnen een straal van 20 km) naar jou toe komen.

De kosten van de introductie (1,5 uur) zijn € 95,- incl. verslag.

Paard in training

Wij zijn groot voorstander van zelf leren en doen. Jij bent immers degene die een samenwerking wil opbouwen met je paard. Hoe meer je zelf doet, hoe meer profijt je daar van hebt in toekomst.

Soms is het echter zo dat een paard in het begin gedragsproblemen heeft en dat je zelf nog niet de skills beheerst om je paard te geven wat hij op dat moment nodig heeft. Dat zou een reden kunnen zijn dat wij je paard in training kunnen nemen. We betrekken dan jou, als eigenaar zoveel mogelijk bij het proces dat je paard doormaakt.

Heb je interesse?

Voor meer informatie en vragen, neem gerust contact op. Vul het formulier in of mail naar info@tessaveldt.nl en we nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.