Premium traject - Tessa Veldt

Ontspannen paardrijden

Veilig en ontspannen paardrijden, een jaar traject met 1 op 1 begeleiding en veel meer!

Is het premium traject 'Ontspannen paardrijden' geschikt voor jou?
Verloopt de samenwerking met je paard niet zoals van te voren je had gehoopt?
Vertoont je paard vluchtgedrag en is hij snel afgeleid?
Is hij regelmatig boos of chagrijnig? Geeft hij veel weerstand tijdens de training?
Kan je je paard moeilijk bereiken en is hij afwezig? Kan hij zomaar uit het niet heftig reageren?
Voel jij je hierdoor onveilig en wordt je er onzeker en angstig van? En wil je weer plezier uit je hobby kunnen halen?
Heb je behoefte aan professionele begeleiding afgestemd op jou en je paard?
Herken je één of meerdere van deze punten? Dan kunnen wij jou helpen.

Tijdens dit jaartraject gaan we werken aan de specifieke problemen die jij ervaart met je paard. We bekijken wat jullie nodig hebben en passen de training hierop aan. In de meeste gevallen is grondwerk de start en met vertrouwen vanaf de grond werken we naar het rijden toe. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving en daarnaast help ik jou met je paard om dichter bij jullie doel te komen. In dit jaar gaan we het fundament van jullie samenwerking stevig neer zetten zodat niets of niemand dit meer van jullie kan afnemen en je hier altijd op terug kan vallen op momenten dat het even minder gaat.  Vanuit dit stevige fundament kan je verder bouwen en je dromen met je paard waarmaken!

Wat is het?

Het permium traject 'Ontspannen paardrijden' is een jaartraject met persoonlijke begeleiding. Daarnaast heb je toegang tot de online leeromgeving. We zetten het fundament van jullie samenwerking neer en werken daarbij naar de behoefte van jou paard. Rust, veiligheid en ontspanning staan centraal.

Voor wie?

Het traject is voor ruiters die kort geleden een samenwerking zijn aangegaan of een restart willen maken. Zij willen d.m.v. persoonlijke begeleiding ontspannen starten en groeien naar vertrouwen.

Waar vindt het plaats?

De 1 op 1 sessies vinden plaats op onze locatie in Bakkum- Noord. Wij beschikken over een overdekte rijhal waarin we het gehele jaar door veilig en droog kunnen werken. Wij komen binnen een straal van 20 km op locatie mits de accommodatie daar naar schikt. Je leert ook deels online en dit kan vanuit je eigen huis doen.

Wanneer start het?

We starten met een telefonische kennismaking. Dit is een vrijblijvend gesprek waarin we bekijken of dit traject passend is voor jou en je paard. Wil je het traject in, dan plannen we direct de eerste 1 op 1 sessie. Je krijgt gelijk toegang tot de online leeromgeving.

Hoe werkt het?

Tijdens de eerste 1 op 1 sessie brengen we jullie doel in kaart. We maken aan de hand van jouw doel en de ervaring/ status van jou en je paard, een globale planning. Elke combinatie is anders dus we blijven ten alle tijden werken naar jullie behoefte. Soms is het dan nodig om je doel op termijn bij te stellen.

Naast het traject bekijk je de video's van de  online leeromgeving. Hiermee verkrijg je de kennis die nodig is om in de praktijk aan het werk te gaan en kan je oefeningen zo vaak terug kijken als je maar wilt. Je vragen kan je te alle tijden stellen in de online community.

Waarom bestaat het?

Regelmatig spreek ik eigenaren waarbij het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen genieten van hun hobby. Zij voelen bijvoorbeeld angst, onzekerheid en maken zich zorgen of het wel het juiste paard voor hen is en twijfelen of zij een klik hebben. Ik geloof dat jij en je paard met een reden op elkaars pad zijn gekomen. Jullie hebben alleen een andere weg te bewandelen dan de gangbare paden om uiteindelijk samen te kunnen genieten en plezier te ervaren! Tijdens dit jaartraject ga jij de transformatie doormaken samen met je paard en ik ondersteun jullie daarbij.

Wat krijg je?
12 keer een 1 op 1 sessie we nemen de tijd die jij en je paard nodig hebben
2 keer video begeleiding
Toegang tot de online leeromgeving waarin heel veel oefeningen op video staan zodat je het thuis kunt terug kijken. Na afronding van het jaartraject behoud je toegang!
Toegang tot de online community waarin je kunt vragen, delen en sparren met gelijkgestemde en met ons
Persoonlijk plan afgestemd op de behoeftes van jou en je paard
Bonus: gratis toegang tot de Awareness Day's van jouw start jaar
Trainingsdagboek

Plan een kennismaking (kosteloos) dan kijken we of het traject geschikt is voor jou en je paard.